Julfest på Temperamento i Stockholm

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Sven Eklöv)

Fredagen den 19:e december bjuder Temperamento, som håller till på Cafe Mix, Sibyllegatan 2 i Stockholm på en berikande jul-fest! För att kompensera bristen på sol har de bjudit in det hårt svängande bandet Ramses Revolution som bjuder på en rejäl vitamininjektion med sin blandning av afrobeat, funk, soul, jazz, reggae och dub.

För att ytterligare stärka immunförsvaret har man även bjudit in DJ Magnum Coltrane Price. Och Husbandet Djablo & Niko Bellotto har lovat att spela positiv ångestdämpande musik. Och arrangörerna kommer även att bjuda alla som kommer på en julklapp!

Tid: 22.00-03.00
Plats: Cafe Mix, Sibyllegatan 2 (bredvid Dramaten, T-bana Östermalmstorg
eller Kungsträdgården)
Inträde: 60 kr inklusive julklapp

Om Webbmaster

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …