Diverse Artister – Summer parade – mixed by DJ Angelina

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Mats Nordström)

[album, DJ Beat Scandinavia / VME, betyg: -]

En dag i juli varje år går det en dansande parad genom Oslos innerstad. Den avslutas sedan med en stor fest på Rådhusplassen. På grund av regn deltog “bara” ca 25 000 människor i år. Får man tro diverse bilder på Internet hade många av dem roligt trots vätan.

Särskilt rolig är däremot inte den samlingsskiva som sammanställdes och mixades ihop av DJ Angelina inför paraden. Den består nästan uteslutande av välpolerad trance av det kommersiella slaget. Det är visserligen välproducerat och snyggt men samtidigt ganska ointressant. Det som räddar skivan från bottenbetyg är framförallt ett par riktigt starka spår i slutet av skivan. BK får till en skönt pulserande rytm i “Revolution” och Stimulant DJs “f*ck Da beatz” har så pass mycket tryck att det rentav börjar rycka i dansnerven. Ett gott råd är dock att stänga av skivan efter spår 14. Därefter kommer nämligen en bonusmix som innehåller en fruktansvärd cover på Bröderna Olsens “Fly on the wings of love” Hu!

Lålista
1. Rank 1 – Breathing
2. Carlo resoort – Remover
3. Midway – Monkey forest
4. Ozone – Ionize fireworks
5. Dee Mark – Fireworks
6. Unknown source – Nadjanema
7. Miss Angelina & Versus – Reformation
8. Svenson & Gielen – Twisted
9. O.S.I.R.I.S – Oneness with the universe
10. BK – Revolution
11. Real & Richards – Sunshine on a rainy day
12. Stimulant DJ:s – F*ck da beatz
13. Dial M for Moguai – Beat box
14. Paul Maddox feat. Nicky Mak – Reach out

15. Pulsedriver – Galaxy
16. Ole van dansk – Shining star
17. DJ bass, Tpres – Fly on the wings of love
18. Axel Coon – Close to you

Om Webbmaster

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …