Friday , February 23 2024

Miss Sad UK –

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Sven Eklöv)

[demo, , betyg: -]

Den första spontana tanke som dyker upp i mitt huvud när jag börjar lyssna på denna demo är varför inte detta Stockholmsband fått ett skivkontrakt än. För de fem spåren här är av högre klass än majoriteten av det jag hört från kontrakterade Indieband den senaste tiden.

Bandet består av fem medlemmar och den musiken de smitt ihop är charmig, hittig Indie med en perfekt mix av sorgsenhet och glädje och refränger som sitter direkt man hör dem.

Hur många låtar bandet har gjort vet jag inte, men de som är inkluderade här är: “Fucked Up Forever”, “Crack In The Band”, “My Star”, Every Time You Go” samt “Swear By God”, som är en av de vackraste och mest gripande låtarna jag hört inom denna genre detta år.

Som jag sa i början så är detta klart mycket bättre än det mesta jag hört från kontrakterade artister i samma genre under året, vilket motiverar mitt höga betyg. Och jag rekommenderar alla som gillar Indie att besöka bandet hemsida och köpa demon för den låga summan av 40 spänn+ frakt.

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …