Wednesday , December 6 2023

Judas Priest – Electric Eye

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Sven Eklöv)

[film, Sony Music Video, betyg: -]

En av årets mest glädjande nyheter för oss som gillar Metal var att Rob Halford återförenats med Judas Priest. Och i samband med detta släpper man nu denna DVD, med mycket material som tidigare inte släppts varken på video eller DVD.

DVD’en är uppdelad i tre delar, den första består av alla promotionvideos man gjort med Halford, andra delen är 19 spår från “Fuel For Life” turnén 1986 och består av 19 låtar. Och den sista delen består av fem tv-framträdanden bandet gjort på BBC. Och bara grejen att få se Priest i ett tv-framträdande från 1975, innan de lagt dig till med sin läderimage är värt inköpet av denna skiva av bandet som inte bara gjorde låten “Metal Gods” utan även är det.

I och med att det finns mycket här som tidigare inte givits ut blir denna DVD ett samlarobjekt och med tanke på vilka mästerverk Downing, Tipton, Halford skapat kan betyget inte bli annat än det högsta.

Om Webbmaster

Kolla även

RADAR – videodebuterar med “Time”

Nu ett av årets mest efterlängtade musikvideosläpp. Vissa känner dem som “Mox” och “Drozhzhi”. Andra …