Saturday , June 22 2024

I morgon är det dags igen för Ultrachrome!

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Sven Eklöv)

På torsdag är det återigen dags för Ultrachrome och de band som Nicklas och Tord bjuder på denna gång är dels Strip Music med bl.a. Henric De La Cour från Yvonne i lineupen. Och det andra bandet är den hemlighetsfulla Stockholmscombon A. S. S.I.D. som av Nicklas beskrivs på följande sätt: “Tre killar spelar under “falsk” identitet med masker för ansiktet och ridstövlar på gamla vintage synthar och till det en 80-tals inspirerad “bimbo” sångerska”. Vilket låter som något man definitivt inte ska missa.

Förutom detta är det även premiär för den nyinskaffade storbildsskärmen som kommer att visa klassiska musikvideos, och jag hoppas att en av de videos man kommer att visa är den Lili och Sussie gjorde till “Oh Mama” och att man får se alla på dansgolvet göra exakt samma danssteg.

Tiden är som vanligt 20-03, inträdet ligger på 80 spänn och adressen är Debaser (Karl Johans Torg1 Stockholm)

Och i vårat galleri kan du nu se lite bilder från Ultrachromes 1-årsjubileum, när bl.a. Alice In Videoland spelade.

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …