Pilot på Haket i Göteborg

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Sven Eklöv)

I kväll är det återigen dags för Pilot, klubben som spelar Electroclash, Electropop och liknande, och som även bjuder på Nintendo-spel(!), en bunt gäst-DJs och mycket annat. DJs är Joel & Henrik med vänner, och denna gången är “med vänner”, Anders från Andra Långgatansskivhandel samt Annlis från Klubb Feber i Trollhättan. Annlis har lovat att bjuda oss på en timmes Italodisco special där hon plockar fram gamla godingar från 80-talet. Detta blir på ovanvåningen mellan kl 23 och 00.

Allmänt om klubben:
Klubb Pilot startade i februari i år med ambitionen att skapa en klubb fokuserad på den Electropop och Electroclash som kommit de senaste åren, blandat med den musik som lagt grunden till de genrerna. Det vill säga, nyare musik som Ladytron, The Knife, Miss Kittin, Fischerspooner, Chicks on Speed, Le Tigre, Felix DaHousecat och äldre musik i stil med Devo, Telex, Indochine mm.

Tid: 21-02
Ålder: 18 år.
Entré: 50 kr
Plats: Haket, Masthuggstorget, Göteborg

Om Webbmaster

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …