Underworld – Born Slippy Nux

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Sven Eklöv)

[singel, V2 Music, betyg: -]

Som det alltid brukar vara vid denna tid på året så ökar utgivningen av samlingsplattor markant, och en grupp som bidrar till det är Underworld som nu släpper en nygjord version på sin genombrottslåt “Born Slippy” för att få folk intresserade av samlingsplattan med det bästa de gjort mellan 1992-2002 som snart ska släppas.

Fast jag tvivlar på att någon mer än de redan inbitna kan känna något intresse över detta trista försök att leka Audio Bullys. För det är just det man försöker sig på här, vilket namnet på den ena mixen Atomic Hooligan ger fingervisning om.

Den andra mixen är gjord av Paul Oakenfold, så där blir det tråkig och intetsägande Trance istället för Hooligan House.

Sammanfattningsvis är detta en trist singel som man kan klara sig bra utan.

Om Webbmaster

Kolla även

Bromsen – har släppt det elektrorockiga debutalbumet Brothers in Mind

Bromsen, alias Richard och Karlo från Berlin, har fått fin kritik från indiepressen med sin …