Saturday , June 22 2024

Säsongsstart för Studio Pop

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Sven Eklöv)

I kväll är det säsongsstart för Studio Pop, programmet med insikter och åsikter om aktuell Pop och populärkultur med Per Sinding Larsen och en panel som denna säsong består av Susanne Ljung som varit med i tre säsonger samt Natalia Kazmierska som jobbar frilansskribent och bl.a. skriver för Bon och Norrköpings Tidningar.

Den tredje personen i panelen är Lennart Persson som på 70-talet startade musiktidningen Larm och på 80-talet startade Feber, och som i dag bl.a. skriver för Aftonbladet, Expressen samt Dagens Nyheter.

Programmet sänds klockan 23.00 i SVT2.

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …