Amulet – Danger! Danger!

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Pelle Olofsson)

[album, Sony, betyg: -]

De har släppt skivor i tio år och snokar man lite på nätet får man intrycket av att norska Amulet är rätt poppis i sitt hemland. Jag som trodde att våra kära grannar hade bättre musiksmak än så här. Nåväl, Amulet låter som en blandning power metal från 80-talet korsat med Bad Religions sömniga 90-talskatalog. Producent är Kurt Schreiner, mer känd som Euroboy, gitarrist i Turbonegro och tidigare i Kåre And The Cavemen/Euroboys. Låt oss hoppas att han inte låter sig influeras musikaliskt av Amulet.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Vogon Poetry - The Guide

Vogon Poetry – The Guide

Stor igenkänningsfaktor när Vogon Poetry nu är tillbaka med nytt material. Bandet har existerat sedan …