Saturday , April 13 2024

Gotisk Afton på Kulturhuset

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Andreas Wiss)

Nu på Fredag den 10/10 kl. 20.00 är det Gotisk Afton på Kulturhuset i Stockholm. Detta sker i anslutning till den nya svenska boken “I De mörka Labyrinterna”, som är den första i sitt slag att behandla gotik och skräckromantik i litteratur, film, musik och rollspel. Mattias Fyhr kommer att ge en presentation av boken. Både en historisk återblick och en mer nutida analys av gothkultur kommer att ges.

Författarna Alexander Ahndoril och Mare Kandre kommer att vara närvarande och läsa ur sina gotiska romaner; Alexander Ahndoril ur sin “Jaromir” och Mare Kandre ur sin “Xavier”. I pauserna kommer musik och gothrockvideos att spelas.

Den Gotiska Aftonen kommer att äga rum i Läsesalongen som ligger på Kulturhusets andra våning. Inträdet är gratis.

För mer info se: www.kulturhuset.se

Om Webbmaster

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …