Wednesday , April 17 2024

The Thrills – So Much For The City

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Frans Jahnstedt)

[album, Virgin, betyg: -]

Det doftar sommar, det doftar sent sextiotal. The Thrills är irländarna som drog på semester till Kalifornien, eller som de själva uttrycker saken ” Let´s go to San Diego, Hey that´s where all the kids go” i albumets bästa låt “Deckchairs and Cigarettes. Annars är det sommarhitarna Santa Cruz (you´re not that far) och Big Sur som höjer tillställningen, vilket kan kännas lite bakslugt med tanke på att de bägge inleder. Uppenbart är att vistelsen på USAs östkust påverkat bandet, alla låtars korta textrader tycks handla om detta, vad ska de hitta på nästa gång? Visst kan detta vara något om man gillar lite segare indiepop med Beach Boys känsla men ett helt album blir för mycket för mig.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Colin And The Clouds - Golden Age Of Confusion

Colin And The Clouds –  Golden Age Of Confusion

Ingen heter Colin i Colin And The Clouds, men det är ett bra och väldigt …