Friday , December 1 2023

Project-X låter fans och band få chansen att remixa dem

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Sven Eklöv)

Svenska EBM bandet Project-X låter nu sina lyssnare och fans få chansen att göra en remix till dem för deras kommande EP. Remix-tools på låten “Stay Awake” finns nu för nerladdning från bandets officiella site

Den bästa eller de bästa mixarna kommer att få en plats på bandets kommande EP. Och de resterande bidragen kommer att göra tillgängliga på bandets hemsida. Bandet letar efter mixare i alla genres av elektronisk musik. Allt från Electro/Power-noise och Industri. Så ta chansen att vara kreativa.

Om Webbmaster

Kolla även

Julian Brandt – samarbetar med starka gästsångare på albumet “Into the Dark Night”

Julian Brandt är bekant från fina band som Lustans Lakejer och Bobby. Under årens lopp …