Project Grudge video färdig

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Duvander)

Den videoinspelning som Zero tidigare gjort bildreportage från (under Galleri i menyn) har nu resulterat i videon till låten “Strike” från kommande skivan Silver Machine. Videon är regisserad och klippt av Anders Weberg på Recycled Image Studios och finns för beskådning på deras websida, se länk till höger.

Plattan sägs vara klar sedan länge och har blivit utlovad till marknaden ett flertal gånger, Zero kontaktade Mattias Johansson i Project Grudge för en kommentar.
– Just nu är vi faktiskt i den angenäma situation att ett flertal bolag är intresserade och vi överväger ett par frestande alternativ. Jag kan idag inte lova när plattan släpps, men det ser ut som att vi kommer vara med i julhandeln i alla fall!

Om Webbmaster

Kolla även

Red Cell

Red Cell släpper nya singeln “Only Night”

Den svenska elektroniska duon Red Cell är äntligen tillbaka med ny musik sen deras senaste …