Thursday , August 18 2022

Sparzanza – Into The Sewers

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Pelle Olofsson)

[album, Water Dragon Records / Sound Pollution, betyg: -]

Det är svårt att bli speciellt intresserad av Sparzanzas musik. Först känns de som några tredje generationens Metallicakopior. De har en lite rockigare sida också, men den döljs av sångarens ansträngningar till att bli Sveriges svar på Glenn Danzig. Helhetsintrycket blir anonymt och oengagerande. Serietidningsestetiken på omslaget och i texthäftet är långt mer fängslande än musiken. Överraskande nog är det Sparzanzas sångare som står bakom teckningarna. Kanske dags att börja tänka på en ny karriär?

Om Webbmaster

Kolla även

The Crazymen - Living Above The Cyclone Firestorm

The Crazymen – Living Above The Cyclone Firestorm

Motala-trion The Crazymen firar 20-årsjubileum som band i år. Det gör man genom att ge …