Sunday , October 1 2023

Hell On Wheels – Oh My God! What Have I Done?

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Frans Jahnstedt)

[album, Nons/MNW, betyg: -]

Jag minns att jag gillade Hell On Wheels förra platta, There Is A Generation Of Handicapped People To Carry On. Det var det där udda soundet av rockig pop som verkligen stack ut. Det hela verkade lite knepigt, se bara på tidigare nämnda skivtitel. Men det var också det som gjorde det bra, man hade verkligen ett eget sound och sånt gillar jag. Och visst kände jag igen de när den här skivan kom om än inte med samma entusiasm. Rickard Lindgrens enorma engagemang och inlevelse i sången gör att det ändå blir lite extra och här finns ett par riktigt bra poplåtar som singeln “It´s wrong being a boy” och avslutningspåret “At the Mill” för att nämna några med inte allt för långa namn.

Om Webbmaster

Kolla även

Cold Connection – tolkar Pages “Aska” och bjuder på snygg musikvideo

Häromåret släppte Page låten ”Aska” på en uppskattad EP med samma namn. Nu har Cold …