Thursday , February 2 2023

Hardcore Superstar – No Regrets

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Sven Eklöv)

[album, BMG, betyg: -]

Mötley Crue och Guns N’ Roses framgångar resulterade i att ett oräkneligt antal band försökte se lika nerknarkade ut, klä sig lika trashigt och ha musik med lika mycket attityd och uppkäftighet i sig som de banden.

Men ingen av dessa grupper lyckades och under några år fick vi stå ut med kopior vars klädstil fick en att förstå vad alla de kläder som Myrorna inte vill ta emot hamnar och musik som hade lika mycket uppkäftighet och skitighet som Tomas Ledins musik.

Och även om genren efter några år tunnades ut fanns det ett antal band som fortsatte att plåga oss och detta är ett av dem. Musiken låter som en blek kopia av Mötley Crue när de var som sämst och den anorektiska knarkarlooken känns bara stylad.

Denna grupp har gett ut skivor i några år nu och jag kan inte annat än undra varför ingen musikfantast stoppat dem för vi behöver verkligen inte ett band som är en blek urusel kopia på Mötley Crue och Guns N’ Roses.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag Phogg - Centre Pièce

Phogg – Centre Pièce

Spännande, experimentella och psykedeliska Phogg är tillbaka med ny musik, den här gången utgivet på …