Friday , December 2 2022

The April Tears skriver kontrakt med Dead Frog Records

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Sven Eklöv)

Stockholmsbaserade Dead Frog Records presenterade i dag ett nytt band som knutits till dem och bandet i fråga är The April Tears som tidigare släppt två album och sju singlar på andra bolag och även vunnit pris för årets låt på SAMA för två år sedan.

Första skivsläppet för bandet på deras nya label kommer att bli singeln “Little Baby Is Coming” som kommer ut nu i november. Därefter kommer fullängdaren “Half-Closed Eyes Imperfect Kisses” vilken släpps i februari nästa år.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Månskensbonden - Nånstans Längs En Bortglömd Breddgrad

Månskensbonden – Nånstans Längs En Bortglömd Breddgrad

Markus Bergfors är tillbaka i glesbygden med sitt andra album. Han har blivit äldre, storstaden …