Thursday , February 22 2024

Emmaboda 3 – Florence Valentin-intervju

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

De har synts på nästan varje festival i sommar. Nu ska Florence Valentin spela in fullängdaren och inspirationen hämtas hos…Per Persson(!)

Trummisen från Florence Valentin, står och pustar ut efter bandets spelning på Ängen-scenen på Mjuk i Mössan.
–Det var en bra spelning, det var riktigt kul att få komma till Emmaboda, säger han.
Är det första gången du är här?
–Jag har varit på väg ett par gånger, men aldrig kommit hit. Det är jävligt kul att vara här. Tyvärr har jag inte hunnit se så mycket av festivalen, vi var i lite tidsnöd så vi burnade rakt in bakom scenen och lastade av grejerna.
Ni har ju ta mig fan spelat överallt i sommar…
–Jag trodde inte i min vildaste fantasi att det skulle bli så mycket spelningar, men det har bara rullat på hela tiden.
Är det nån fullängdare på gång?
–Jag vet inte riktigt när, men jag tror inte innan senhösten. Men den är på gång.
Kommer låtarna på EP:n att vara med?
–Nej, det kommer dom inte att vara. Det kommer låta lite annorlunda än vad EP:n gör. Vi är väldigt inspirerade av Perssons Pack just nu, jag rekommenderar alla att gå och se Per Persson om dom får chansen.

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …