Monday , December 5 2022

Supersuckers – Motherfuckers Be Trippin'

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Pelle Olofsson)

[album, Mid-Fi Recordings, betyg: -]

Motherfuckers Be Trippin’ är bra, men inte den klassiker som vissa (Supersuckers själva) hävdar att den är. Supersuckers förra album The Evil Powers Of Rock'n'roll är nog snarare deras bidrag till rockmusikhistorien. Även här finns några rejäla rökare och de korkade men underhållande texterna handlar om fylla, slagsmål och fylleslagsmål. Den som inte går igång på “Rock-N-Roll Records (Ain’t Selling This Year)” och “Someday I Will Kill You” saknar någonting vitalt. Problemet är att hela skivan inte håller lika hög standard och Supersuckers levererar en hel del upprepningar. Det mest positiva är att den här skivan bevisar att det inte är dags att räkna ut Supersuckers riktigt än. Det känns bra.

Om Webbmaster

Kolla även

Tack för allt, Christine McVie (1943-2022)!

Tycker man snygg och välgjord popmusik, så tycker man om Fleetwood Mac! Tycker man om …