Saturday , April 20 2024

Tre första banden till årets Tinitusfestival släppta

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Karin Bolin)

För femte året i rad anordnas Tinitusfestivalen i Stockholm. För andra gången i ordningen kommer festivalen hållas på Münchenbryggeriet. Nu släpper festivalledningen de tre första bokningarna: Lustans Lakejer, Hocico (Mexiko) och CAP. Totalt kommer åtta band att spela under festivalkvällen.

Om årets festival säger Daniel Jonasson, ansvarig bakom festivalen,
– Det är dags att skriva synthhistoria. Tinitus-festivalen presenterar årligen synth och 80-talsmusik för en över tusenhövdad publik. Nu är det snart dags igen, med ett starkare startfält än någonsin.

Festivalen hålls den 15 november. Biljetterna släpps 4 augusti.

Om Webbmaster

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …