Thursday , February 29 2024

Project Grudge söker statister

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petra Lo Turesson)

Malmöbandet Project Grudge ska nu på söndag spela in en video till låten “Strike” från kommande plattan Silver Machine.
– Det blir en riktig kliché-rockvideo, säger gruppens låtskrivare, gitarrist och sångare Mattias Johansson. Därför söker vi nu ett 20-tal manliga fans som inte är rädda för att ställa sig och hoppa och röja i bar överkropp framför kameran. Man får inte vara klaustrofobiskt lagd heller förresten, tillägger Mattias med ett snett leende.

Det är nu på söndag 3 augusti som det hela går av stapeln i Ängelholm i nordvästra Skåne. Regissör är Anders Weberg på Recycled Image Studio som senast gjorde Advance Patrols nya video. Project Grudge spelar även live i Köpenhamn på Tex i Köpenhamn på fredagen 1 augusti.

Om Webbmaster

Kolla även

Broken Filters - iAtención!

Broken Filters – iAtención!

Av någon anledning står det ”Improviserad fuzz-jazz” på omslaget till Broken Filters nya album, men …