Pride-fredagen avslutas med club & dance.

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Jon Josefsson)

Efter en allt för schlagerfylld Pride-torsdag är det dags att röja loss till några av Europas senaste och coolaste house- och electroartister under Pridefestivalens fredag. Bland flera andra acter återfinns Accu, Evan, EMO och Backroom Matches på plats för att få Pridefestivalen i gungning.

En av de mest intressanta acterna är finska Accu som sedan 1998 har gjort sig ett stort namn i Finland. Debuten kom för några år sedan när duon fick med sin låt “Fingerfuck” på en av Exogenic Records samlingsskivor. De båda kusinerna Lasse och Harri Väyrynen som utgör Accu spelar också flitigt både på Helsingfors stora houseklubbar och Finlands största utomhusfestivaler. Det som är mest utmärkande för Accu är deras energiska och livfulla liveshower. Missa dem inte.

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …