Wednesday , November 29 2023

80's anordnar Pridefest

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Sven Eklöv)

Nu på fredag är det dags för stockholmsklubben 80’s andra och sista gästspel i de lokaler som Replica huserar i på lördagarna.

Detta korta gästspel avslutas med en rejäl Pridefest där besökarna inte bara kommer att bjudas på Synthpop, Electro, Italodisco och annan härlig musik från dj-båset, utan även musik live. Det förstnämnda står Life och Pauli för på stora dansgolvet och på det lilla är det Elin som ansvarar för musiken.

Den som står för livemusiken är ingen mindre än Popdrottningen Paola som denna kväll bl.a. har Teddybears kommande singel på repertoaren. Förutom detta kommer hon även göra ett gästspel i dj-båset under kvällen.

Värdinna är den alltid lika förtjusande Miss Inga som under kvällen kommer att presentera kvällens dragshow med några av finalisterna i Dragqueen of the year 2003.

Adressen är Söder Mälarstrand 79 (under Münchenbryggeriet), tiden är 21.00-03, inträdet ligger på 100 med Dogtag eller medlemskort och 120 utan. Och är du osäker på hur du ska hitta dit så finns det länk till SL och Gula Sidorna till höger om denna text.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: The Mobile Homes - Tristesse

The Mobile Homes – Tristesse

The Mobile Homes är en populär synthgrupp och det är lätt att förstå varför. De …