Thursday , December 7 2023

Nystart för Replica ikväll

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Sven Eklöv)

Efter en kortare semester är det nystart för Replica ikväll, och denna gång är det Life och Amplexus som tillsammans med Rauz som kommer att bjuda oss på musik på stora dansgolvet. Och på lilla dansgolvet är det Spaceslut (källaren Tech Noir) och Tomas (Ordo Rosas Equlibrio) som står för musiken.

Adressen är Söder Mälarstrand 79, tiden 21-03, åldersgränsen 18 och inträdet går på 50 spänn. Och medlemskap i antingen Tech Noir, 80’s, Necronomicon och Shrine krävs. Har man inget så kan det lösas på någon av dessa klubbars siter.

Länkar till klubbarna och även till SL och Gula Sidorna som kan vara till hjälp för er som inte är riktigt säkra på var Replica håller till finns till höger om denna text.

Om Webbmaster

Kolla även

Radar och Josefin Berger skapar magi i Pappa Kapsyls julsaga

Karl-Bertil Jonssons julafton, Grinchen, Tomten är far till alla barnen, Fanny och Alexander, Musses jul …