Electric Summer@Romo Night Göteborg

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Sven Eklöv)

Nu på fredag är det dags för Romo Nights Electric Summer och denna kväll har man skippat liveakter och istället lägga all uppmärksamhet på de två dansgolven.

Det första bär namnet We are the Romos och musiken där kommer att bli Synthpop, New Wave, Electro och 80’s. Det andra dansgolvet heter The Cave och där blir det hårdare tongångar i form av EBM, Industri och Dark Wave.

Utöver detta kommer man även fira Kraftwerks nya skiva genom att spela flera låtar av bandet på det stora dansgolvet. Och om allt går i lås kommer det även bli utlottningar och annat skoj, men det är i skrivande stund inte säkert. Men kolla upp klubbens site för mer info. Eller förresten, skippa det och gå dit bara och se vad som händer.

Adressen är Trädgårn (Nya Allén), tiden är 21-05, inträdet går på 70 riksdaler och åldersgränsen är 18.

Om Webbmaster

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …