Thursday , July 18 2024

Setherial – Endtime Divine

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Sven Eklöv)

[album, Regain Records/ Sound Pollution, betyg: -]

Efter en tids tystnad så släpper nu detta Blackmetalband en ny platta och om det är som vissa säjer att detta är det bästa Sverige har att erbjuda inom denna genre, ja då är det illa ställt med den svenska Blackmetalscenen.

För detta är stereotypt och tråkigt och gjort helt enligt standardmallen: Spela så fort som möjligt, skit i att byta tempo, ha en sångare som det inte går att höra vad fan han sjunger om och se till att det inte finns någon tyngd i musiken.

Är du sugen på att köpa en Blackmetalplatta (vem är inte det?) Så undvik denna och köp Cryptic Wintermoons istället.

Om Webbmaster

Kolla även

Den där killen – “Helgmusik”

Helgen är på intågande, sommaren har precis startat, solen skiner och alla är glada. Vad kan …