Wednesday , July 17 2024

Manic Street Preachers släpper samlingsskiva

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Sven Eklöv)

Den 16 juli släpper Manic Street Preachers samlingsplattan “Lipstick Traces (A secret history to Manic Street Preachers)”.

Samlingen består av två skivor och innehåller b-sidor, covers bandet gjort och några tidigare osläppta spår, varav en är “Judge Y’rself” vilken är den sista låten bandet spelade in innan gitarristen Richey Edwards försvann.

Förutom den vanliga utgåvan ges samlingen även ut i en limiterad vinylutgåva bestående av tre skivor med omslaget gjort i fuskpäls. Denna limiterade utgåva kommer bara att finnas för försäljning via bandets site de första tre veckorna efter releasen.

Om Webbmaster

Kolla även

Den där killen – “Helgmusik”

Helgen är på intågande, sommaren har precis startat, solen skiner och alla är glada. Vad kan …