Welle: Erdball – Nur tote frauen sind schön!

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Sven Eklöv)

[singel, SPV/ Energy Records, betyg: -]

Även om det inte är mycket som ändrat sig i Welle Erdballs sound sen senaste skivan så låter inget av de nio spåren som är inkluderade här mossiga. Vilket med tanke på hur länge de hållit på är en stark bedrift.

Förutom låtarna följer även videon till öppningsspåret “1000 weisse lillen” med och självklart har de även inkluderat lite prylar för alla Commodore 64 fans. Det finns säkert en del som tycker bandet är tråkiga som inte gör så mycket för att variera sin musik, men så länge de lyckas göra så bra låtar som dessa nio stycken så instämmer inte jag i klagandet.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Ella Guru - No Strings Attached

Ella Guru – No Strings Attached

Ep:n No Strings Attached innehåller fyra spår, varav titelspåret finns i två versioner. Bakom namnet …