Wednesday , December 7 2022

Si Begg – Moveup

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Petter Duvander)

[singel, NovaMute / Playground, betyg: -]

Det är inte min favorit på nya plattan Director's Cut, men “Moveup” visar definitivt upp en av elektromusikens mest spännande och produktiva producenter vid god vigör. Si Begg går från förra årets klarhet och multinationella koncernkonstrukten S.I. Futures vidare till nya samarbeten och jaktmarker. Han har endast Håkan Lidbo som konkurrent i mängd skivsläpp, och det finns fler kontaktpunkter än så. Musiken rör sig ledigt mellan diverse genrer av elektronisk musik och som vanligt får Begg hjälp av kollegor, den här gången Mr Taylor, Mr Black och Mr Aleem. Bonusversionerna lyfter verkligen “Moveup”, speciellt klubb- respektive accapellaspåren, klart köpvärd singel för Si Begg-fansen.

Om Webbmaster

Kolla även

Flea Market

5 bästa musikspellistorna för gaming

Att lyssna på musik upptar en stor del av människors liv. Det kvittar om folk …