Wednesday , July 24 2024

Replica – Premiär för ny Synthklubb i Stockholm

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Sven Eklöv)

Igår var det premiär för Replica som några av killarna bakom Tech-Noir, 80’s Necronomicon, Shrine och Electric Gathering varje lördag under sommaren kommer att köra på Söder Mälarstrand 79 (under Münchenbryggeriet) på söder i Stockholm.

Med en lokal som med sina stora stålbalkar här och var visuellt kändes som gjord för en klubb av denna typ, ett stort dansgolv, fina toaletter, trevliga vakter och bra service bakom bardisken och sist med men inte minst superba Dj: s får klubben högsta betyg av Zeros klubbexpert.

För att komma in krävs medlemskap i någon av de ovannämnda klubbar vilket de flesta säkert redan är, men om man inte är det så kan man bli det på någon av de uppräknade klubbarnas siter.

Avslutningsvis kan jag bara säga att ni som inte var där igår definitivt ska bege er dit nästa gång de kör, för detta kommer garanterat bli en av de hetaste klubbarna denna sommar för alla oss som gillar Elektronisk musik.

Om Webbmaster

Kolla även

Lucifer’s Aid omtolkar tre låtar från Springsteens “Nebraska”

1982 släppte Bruce Springsteen det tidlösa albumet Nebraska.  Mellan den överdådiga The River-dubbeln och den …