Wednesday , November 29 2023

Parker – Wham Bam Bam

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Sven Eklöv)

[singel, Parker Records/V2, betyg: -]

Alla tre har gruppnamnet som efternamn, dom bär alltid solglasögon och dom gör tung, röjig Pop/Rock som redan efter några sekunder in på öppningsspåret “Wham Bam Bam” får mig att vrida upp volymen och bara le lyckligt. Och leendet blir inte precis mindre av de tre återstående spåren, där Eva Parker visar att hon är Sveriges bästa Rocksångerska.

Och eftersom jag inte känner någon tvekan över att alla spåren på gruppens tredje fullängdare kommer vara i samma klass som dessa fyra låtar så vet jag redan nu att den skivan kommer bli årets bästa inhemska platta.

Det enda jag inte förstår är varför överskattade artister som t.ex. Håkan Hellström, The Sounds och Kent får en massa rubriker i media istället för detta band som är ljusår bättre.

Jag skulle kunna fortsätta länge till med att överösa lovord över denna grupp men jag spar de orden till recensionen av fullängdaren och avslutar med att kort och gott säga att om man inte redan har köpt denna singel, så är det bara att springa ut och göra det omedelbart.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: The Mobile Homes - Tristesse

The Mobile Homes – Tristesse

The Mobile Homes är en populär synthgrupp och det är lätt att förstå varför. De …