Saturday , April 13 2024

Puretone – Stuck In A Groove

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Sven Eklöv)

[album, Sony, betyg: -]

Eftersom jag gillade Puretones låt “Addicted To Base” som de haft stora framgångar med på listorna var jag rätt nyfiken på om de skulle kunna göra en hel skiva med lika bra låtar eller om de skulle sälla sig till skaran av “One Hit Wonders”.

När jag hör det tungt svängande egna soundet i början på skivan börjar jag fundera om detta inte ska bli en dansplatta av högsta klass. Men efter ovannämnda hit så ändras soundet till något väldigt tråkigt och intetsägande som mest påminner mig om en sämre variant på Electroclash och bandet sällar sig direkt till skaran av artister som snart är bortglömda.

Det är synd att man gör denna kursändrig på musiken, för början på skivan visar klart tydligt att det finns potential att göra bra dansmusik.

Om Webbmaster

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …