Sunday , December 4 2022

Ground Zero – Håller releaseparty för Project-X nya skiva

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Sven Eklöv)

I lördags anordnade Växjöklubben Ground Zero releaseparty för Project-X nya platta Modus Operandi och självklart var Zeros mingelreporter där och minglade med lokalbefolkningen och några tillresta stockholmare.

Förutom att införskaffa sig ett rykande färskt ex av nya plattan kunde man även köpa en exklusiv t-shirt gjord i endast 50 ex som bandet tagit fram kvällen till ära. Dj: s under kvällen var dels bandet själva och 8 kHz Mono, Northern Electric och Indu. Vill du själv se hur trevligt det var så finns det en massa bilder på deras snygga site.

Bor du i Växjö med omnejd och ännu inte besökt klubben är det verkligen dags att du gör det nästa gång de kör, för detta är en toppenklubb och de har hamnat högt på min lista över favoritklubbar.

Om Webbmaster

Kolla även

Kite

Kite spelar på Dalhalla nästa år!

Den 2 september 2023 spelar Kite i Dalhalla, arenan i det nedlagda kalkbrottet utanför Rättvik. …