Premiär för Svajs nya klubb

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Sven Eklöv)

I morron kör musikcaféet Svaj i samarbete med Gallery Music och Jacob Marinko (som tidigare jobbat med Fokused) igång sin nya klubb döpt till V a j b där fokus kommer ligga på experimentell och innovativ Electro.

På premiärkvällen spelar Mr Velcro Fastener live på det ena golvet, och på det andra golvet är det Sophie Rimheden som snart släpper debutskivan “Hi-Fi” som spelar live. Andra som kommer spela under musik under kvällen är Pavan, Akakij och .Electrolicious.

Klubben kommer att hålla till på Sveavägen 53 (T-bana Rådmansgatan) och tiden är 22-03. Inträdet ligger på 80 i förköp och 100 i dörren, åldersgränsen är 20 år. Och de övriga datum man kommer att köra är 30/5, 6/6, 13/6 och 27/6.

Om Webbmaster

Kolla även

The Jilted – “Black Swan”

Stockholmsduon The Jilted, alias Linus Giertta och Magnus Haderborg, som tidigare gett oss ett par snygga …