Mateo & Matos – Enter Our World

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Sven Eklöv)

[album, Glasgow Underground/Goldhead Music, betyg: -]

Duon John Mateo och Eddie Matos som ända sedan mitten på 80-talet gjort plattor tillsammans släpper nu detta lilla alster.

Musiken är dansant House med inslag av både afrikanska och brasilianska rytmer med en tung basgång som är rätt behaglig att lyssna på, men det jag saknar är något eget i soundet. Som det är nu så låter det väldigt anonymt och jag som är lite kräsen av mig och vill ha House där jag direkt när jag hör det vet vem som gjort det faller inte för detta.

Men plattans målgrupp är nog inte dom som lyssnar mycket på klubbmusik och vill ha det lilla extra utan den är nog mer riktad till de som bara vill ha något bra att dansa till, och då funkar den alldeles ypperligt. Men för mig så är den glömd i samma sekund den tonat ut.

Om Webbmaster

Kolla även

Upptäck glädjen i att spela musik

Musik är en källa till glädje och kreativitet. Utforska världen av toner och rytmer och …