Wednesday , May 22 2024

14 nya akter klara för Hultsfredsfestivalen

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Sven Eklöv)

Listan med artister och evenemang som är klara för Hultsfredsfestivalen utökades idag med hela 14 nya band, och dessa är albumaktuelle Timbuktu som uppträder med Damn!, Punklegenderna Discharge, Junior Senior, Jamaicas största Soundsystem Stonelove Movement, Ian Ossia, Chris Fortier, svenska Houseduon Phunky Drakes, Elin Sigvardsson, Johan Borgert, Florence Valentin, Capoeira Na Lama och en Soundclash mellan Topaz Sound System och Axxion Sound System. Och Poetry Slam, och sist men inte minst en självförsvarskurs för tjejer.

Om Webbmaster

Kolla även

In Atlas – Where the Wildflowers Grow

Vad sägs om smart och modern elektronisk pop med vissa influenser från Dubstar och Zola …