Statemachine – I'm love

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Sven Eklöv)

[singel, Subspace, betyg: -]

Tredje smakprovet från Statemachines fullängdare som kommer i juli är denna lite vemodiga låt där gruppen med gott resultat varvar Synt med elgitarrer.

Istället för att göra som är lite brukligt idag och ta med flera olika remixer har bandet nöjt sig med två stycken (Club och Legoland) Av dessa två är den förstnämnda den bästa. Och med sin tunga dansanta rytm kommer den säkert bli en favorit på dansgolven.

Till detta får vi även en ny låt med namnet “Epitaph” som är precis lika bra som “I’m love”, men min absoluta favorit på denna platta är covern på Dinah Washingtons “I’m mad about the boy”. Där sångaren med trånad i rösten sjunger ackompanjerad av endast ett piano, och jag tvivlar inte en sekund på att den låten kommer bli en hit bland alla tjejer och bögar som lyssnar på Syntmusik.

Om Webbmaster

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …