Tuesday , March 28 2023

Step On – firade ettårjubileum med The Smiths

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jon Josefsson)

I slutet av april firade klubben Step On födelsedagskalas på Bonden Bar på söder i Stockholm. Bland ett gäng coola dj´s utmärkte sig The Smiths legendariska basist Andy Rourke som var influgen från England. Förutom en hel del obskyra 60-talslåtar hördes självklart en hel hög Smithslåtar och massor av indiemusik från 80- och 90-talen. Nedan syns Andy vilt poserande inför fotograf Pekka Koskenvoimas kamera. Även Phil Hopkins, klubbägare närvarade och vände plattor under kvällen på Bonden Bar.
Fotograf: Pekka Koskenvoima

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Kjellvander Tonbruket - Fossils

KjellvanderTonbruket – Fossils

KjellvanderTonbrukets förra album, Doom Country, var en grym platta, tung och lätt att falla pladask …