Wednesday , June 19 2024

Step On firar ettårsjubileum

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Sven Eklöv)

Under det år som gått sedan Phil Hopkin och Morty Mcarthy startade Step On i Bonden Bars källare har klubben blivit otroligt populär bland alla som gillar Soul, Pop, Indie och 60’s rock. Under året har även flera artister som t.ex. Oasis gästat stället för att ta plats i Dj-båset och spela sina favoriter.

Att det ska va lite extra när man fyller år har killarna tagit fasta på och bjudit in Andy Rourke från The Smiths som DJ, och som om inte det räckte kommer man även att lotta ut signerade Smiths skivor under kvällen

Festligheterna startar 20.00 och sedan är det fullt ös fram tills klockan 1. Priset för att komma in är futtiga 50 kronor och adressen för de som inte varit där tidigare är Bondegatan 1 C

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …