Saturday , June 22 2024

Iggy Pop gästspelar på Peaches kommande album

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Andreas Wiss)

Den frispråkiga kanadensiska electroclashprinsessan Peaches får förstärkning av ingen mindre än Iggy Pop på en av låtarna till hennes kommande platta. Låten är betitlad “Kick it” och skrevs speciellt för Iggy. Tydligen handlar låten “mer om rock’n’roll än sex”, enligt Peaches själv.
Peaches befinner sig i Berlin för att göra klart den nya skivan, som är uppföljaren till den framgångsrika debuten The Teaches Of Peaches. Även den här gången har Peaches skrivit och programmerat all musik själv. I höst beräknas plattan vara färdig och om man går efter låttitlarna “Shake Your Dicks” och “Stuff Me Up” lär det genomgående budskapet inte ha förändrats nämnvärt sedan sist.

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …