Thursday , February 29 2024

Nu är det dags igen för Swedish Hip-Hop Awards!

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Sven Eklöv)

För andra året i rad är det nu dags för Swedish Hip-Hop Awards och precis som förra året anordnas galan på Nalen i Stockholm.

Värdar för galan är albumaktuella Spotrunnaz och mellan prisutdelningarna kommer flera välkända namn som t.ex. Narcissists uppträda. Och bland kategorierna hittar vi bl.a. Bästa skiva, bästa DJ, bästa graffitiartist och bästa nerladdning av en låt eller video.

Priset för att komma in är 250 kronor och biljetter kan köpas genom Tic-Net. Vill man vara med och rösta eller kanske bara se den kompletta listan med kategorier klickar man in sig på http://www.hip-hop.se/.

Om Webbmaster

Kolla även

Broken Filters - iAtención!

Broken Filters – iAtención!

Av någon anledning står det ”Improviserad fuzz-jazz” på omslaget till Broken Filters nya album, men …