Friday , September 29 2023

Ministry och DAF till Arvika

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Andreas Wiss)

Industrilegenderna Al Jourgensen och Paul Barker i Ministry har blivit bokade till årets upplaga av Arvikafestivalen. Övriga nya bokningar består av DAF (d), Mesh (uk), System 7 (uk), Hedningarna, Astrix (isr), dj Oliver Klein (d), Electric Tease (uk), Tyskarna från Lund, The Radio dept., Mono(jpn), Colony 5, Kamera, Interlace, Stairland, Magenta (n), Necton samt The Celophane Flowers. Sedan tidigare är det klart att bl.a. Björk, Front 242, Melody Club och The Sounds kommer. Arvikafestivalen äger rum 10-12 juli.

För program, info m.m: www.galaxen.se

Fotnot: En intervju med DAF finns med i senaste numret av Zero.

Om Webbmaster

Kolla även

Cold Connection – tolkar Pages “Aska” och bjuder på snygg musikvideo

Häromåret släppte Page låten ”Aska” på en uppskattad EP med samma namn. Nu har Cold …