Thursday , December 7 2023

Project Grudge byter medlem och spelar i Danmark

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Duvander)

Malmöbandet Project Grudge meddelar att man tackar Patric Kjelldorff för lång och trogen tjänst och att han nu kommer ersättas som basist av Mattias Wideheim, som redan tidigare varit extra-basist i bandet vid behov.

Vidare kan Zero rapportera att Project Grudge kommer ha såväl Boytronic som Covenant som förband när man spelar på den danska Recession-festivalen fredagen 2 maj. Bandet har en stadigt växande publik i vårt fryntliga grannland och återkommer regelbundet för spelningar. De är också aktuella under våren med sitt nya album “Silver Machine”.

För relaterade länkar se spalten till höger.

Om Webbmaster

Kolla även

Radar och Josefin Berger skapar magi i Pappa Kapsyls julsaga

Karl-Bertil Jonssons julafton, Grinchen, Tomten är far till alla barnen, Fanny och Alexander, Musses jul …