S.P.O.C.K firar 15 år och ger sig ut på en miniturné.

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Rymdpoparna S.P.O.C.K har levererat musik sedan 1988 och firar om några veckor 15 års jubileum. Så här skriver gruppen i ett pressmeddelande om turnén och framtiden.

Tiden rör sig annorlunda i rymden men på planeten Tellus kan trogna kalenderbitare konstatera att universums häftigaste S.P.O.C.K-orkester snart fyller 15 år! 5 album, mängder av hitsinglar, otaliga konserter i Europa och USA, mångfaldiga priser vid SAMA (Scandinavian Alternative Music Awards), ständigt förlöjligade och idiotförklarade samt vansinnigt härliga äventyr har det hunnit bli – och nu kan hjältarna äntligen få kicka igång en Puch Dakota!

Det hela måste naturligtvis firas med pompa och ståt varför UFO:t drar iväg på en omfattande turné!

6:e mars – Kulturbolaget, Malmö < Självaste födelsedagen - fram med S.P.O.C.K-skumpan! Även Tyskarna Från Lund bidrar till feststämningen! www.kulturbolaget.se 7:e mars - Trädgår'n, Göteborg Romo Night håller nypremiär på ny plats och S.P.O.C.K tackar inte nej till äran att öppna upp! www.romonight.com / www.tradgarn.se 12:e april - Kolingsborg, Stockholm Klubb 80's vinner dragkampen och S.P.O.C.K återvänder till hufvudstaden efter 4 års frånvaro! www.hairspray.nu Och än är äventyret långt ifrån slut S.P.O.C.K laddar batterierna och siktar på att frälsa världen med ännu ett album så småningom! Med så många härliga fans och en iver att locka fram ännu fler lustiga brutalsågningar kan vi bara inte sluta! Spänn fast säkerhetsbältena - rymdens AC/DC lever och frodas! Spock'n'roll!!

Om Webbmaster

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …