Wednesday , May 22 2024

Romo Night utan lokal, bokade arrangemang ställs in!

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Göteborgsklubben Romo Night står utan lokal. Detta sedan Kåren/Studs hastigt slog igen. Klubben var lovad att fortsätta med sina arrangemang under våren och hade bokat flera band.

Tillsvidare är alla arrangemang inställda. Klubben hälsar att man letar efter en ny lokal men att inget är klart. Så här skriver arrangörerna Tobbe Eriksson och Tony Svensson själva om det som hänt.

Kära Vänner,

Då blev det som vi har befarat under snart ett år. Studs restaurang lägger ner sin verksamhet med omedelbar verkan, detta innebär att Romo Night efter snart 7 år står utan lokal!

Det är med mycket stor besvikelse detta har skett då vi inte har blivit informerade om detta. Vi har med stor och nyvunnen energi [då vi har blivit lovade ytterligare en dag i månaden] bokat band för nästan hela våren och vi får alltså avboka allt!

Denna energi får vi nu lägga på att hitta ny lokal för Romo Night [vilket vi redan börjat med], för utan musiken – den underbara – och den helt enastående atmosfären bland våra kära gäster på klubben kommer det att kännas mycket tomt, inte bara för oss, utan för alla de som hittat en trygghet i den sista fredagen varje månad!

Vi återkommer så snart vi har mer information åt er. studs är borta, men Romo Night kommer leva vidare på ett eller annat sätt, vi har bl a det utsålda SAMA 2003 att se fram emot den 5 april!

Så länge blickar vi tillbaka och kan bl a minns Lustans Lakejer med 1200 gäster, Strasses första spelning på 17 år, Page´s sista spelning, klassiska Rational Youth från Kanada som återuppstod på grund av oss, Depeche Mode kalas på 3 våningar inför deras spelning i Scandinavium 1998, Welle:Erdball som drog rekordpublik, Twice a Mans otroligt snygga konsert i om deras 15års jubileum, det avslappnade samarbetet med Göteborg & co som fick oss tro på Göteborg igen, SAMA och så mycket annat skoj som har hänt innanför Romo Nights öppna dörrar!

Men det bästa av allt vänner, måste vara dörrvakterna själva som satte in dagens ros i GT och tackade vår publik, kan man bli annat än tårögd?

Tack för allt
Tobbe & Tony
Romo Niight

Om Webbmaster

Kolla även

In Atlas – Where the Wildflowers Grow

Vad sägs om smart och modern elektronisk pop med vissa influenser från Dubstar och Zola …