Tung vecka för Moby

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Jonaz Björk)

Moby har haft en tuff avslutning på sin vecka. Efter en konsert i Boston på onsdagen blev han överfallen och misshandlad av tre okända män. Fläskläpp och ett par rejäla blemmor blev minnet efter den händelsen.

Fredagen var lugn och innebar endast ett ofredande av ett gäng metall-fans.

Och efter en turbulent flygtur på lördagen hamnar Moby på ett hotell i Los Angeles. Och vem filmar en musikvideo på just det hotellet? Jo, Eminem. Så istället för att utmana ödet var det bara att byta hotell.

Det glamorösa kändisskapet tycks definitivt ha sina baksidor, i alla fall har säkert Moby haft bättre veckor.

Om Webbmaster

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …