Friday , October 7 2022

Comeback för undergroundfestival i sommar

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Frans Jahnstedt)

Det var fyra år sedan sist men nästa sommar slår undergroundfestivalen, Dirty Black Summer, upp portarna igen. Bland de band som är klara finns de redan kultförklade galningarna i PHRANK. Andra band som är aktuella för festivalen är Colony 5 och Interlace.

Festivalen äger rum 4-6 juli 2003, utanför Södertälje. Endast 600 biljetter kommer att släppas och det är endast förköp som gäller. Biljetterna kommer att kosta 200 kronor och börjar att säljas den 1/1.

För hela bandlistan, vägbeskrivning, och info om var du köper biljetter m.m. surfa in på: http://medlem.spray.se/htmd2/htmdramar/htmd-dbs-info.htm

Om Webbmaster

Kolla även

RAMN – “En krona av ormar”

Låt oss titta närmare på en intressant Göteborgsduo. RAMN, som består av rutinerade Mattias och …