Friday , August 19 2022

Supergrass – Life on Other Planets

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, Capitol / EMI, betyg: -]

Jag begriper ingenting. Förnuftet säger att jag borde gilla det här. Åtminstone om man tittar på de enskilda delarna.

Supergrass lirar fartiga indierocklåtar, har snygga fuzzgitarr-slingor och låter sådär lagom mesigt som jag gillar. Det vill säga: de låter som mitt favoritband Wannadies (lyssna bara på “Seen the light”, den är som tagen från Wannadies “Before”-skiva). Ändå blir jag inte tilltalad för fem öre. Konstigt.

Om Webbmaster

Kolla även

Ras Bolding – elektropop och hologramshow på H.C. Andersen Festivals

Gillar du elektronisk pop, litteraturhistoria, sagor, datorgrafik och fantasifulla framföranden? Okej, då bör du verkligen …