Thursday , February 2 2023

Några intressanta nya skivor att spana in

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Karin Bolin)

Nu har en rykande färsk samling släppts med bl a Spray, Bis, Miss Kittin, Ladytron, Ganymede m fl. Samlingen heter Electro Nouveau och innehåller, som kanske namnet kan ge en hint om, nu-electromusik.

Siouxsie & The Banshees- Disc one är en limiterad bonusCD från bandet med den inte helt okarismatiska Siouxsie Sioux i spetsen. Plattan innehåller alla Siouxsie & The Banshees hits plus remixar från diverse 12″-singlar.

Du köper båda skivorna lättast genom Amazon.com om inte din lokala skivhandlaren har vett att ta in dem.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag Phogg - Centre Pièce

Phogg – Centre Pièce

Spännande, experimentella och psykedeliska Phogg är tillbaka med ny musik, den här gången utgivet på …