Erasure gör nya covers

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Jonaz Björk)

Erasure bjuder på lite blandat godis på sin kommande singel/minialbum “Other People’s Songs”. Som titeln skvallrar om handlar det om covers, något Erasure sysslat med under hela sin karrär. Huvudspåret är Peter Gabriels “Solsbury Hill” som finns med i olika remixer. Dessutom får Buggles gamla örhänge “Video Killed The Radio Star” en upputsning. Även “Ave Maria” lär komma att tolkas. Som bonus kommer även ett par helt nya Erasure-spår att finnas med. Och som extra bonus lär skivan även innehålla en kortfilm, “Dr Jeckyll And Mistress Hyde”, regisserad av Vince Clarke. Det är kanske inte så svårt att räkna ut vem som spelar rollen som den galne transvestiten…

Om Webbmaster

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …